Brussel Malaga Hoe Lang Vliegen?

Hoe lang vliegen van Brussel naar Málaga? Vliegtijd: 2 uur, 8 min. (800km/h) Terug route brussel malaga: Niet beschikbaar.

Hoeveel uur is het vliegen naar Malaga?

De vliegtijd Malaga is met een rechtstreekse vlucht ongeveer 2 uur en 30 tot 45 minuten.

Hoelang duurt een vlucht van Belgie naar Spanje?

Reken bij een gewone vlucht van Brussel naar Barcelona op een vluchtduur van ongeveer 1 uur en 18 minuten. De afstand tussen Brussel en Barcelona bedraagt ongeveer 1.037 km en bij de berekening van de vliegtuid houden we rekening met een normale vliegsnelheid van ongeveer 800 km/u.

Hoe lang vlieg je van Brussel naar Mallorca?

Hoe lang duurt de vlucht van Brussel naar Palma de Mallorca? 2 uur en 35 minuten is de gemiddelde vluchtduur van Brussel naar Palma de Mallorca.

Hoeveel uur is het vliegen naar Spanje?

Gemiddeld is het ongeveer 2 uur vliegen naar Spanje, afhankelijk van de bestemming die je bezoekt of vanuit welke luchthaven je vliegt.

Is het duur in Málaga?

Malaga is een relatief goedkope stad vergeleken met de andere badplaatsen aan de Costa del Sol. In Malaga vind je verschillende hotels en jeugdherbergen, maar ook een overnachting in een driesterrenhotel is vergeleken met de andere badplaatsen goedkoop.

Waar vlieg je op naar Málaga?

Vliegen naar Malaga

Vanaf Amsterdam Schiphol gaan rechtstreekse vluchten naar Malaga. Je vliegt met Ryanair, Transavia, easyJet of Vueling Airlines. Ook vanaf Eindhoven kun je met Ryanair en Transavia voordelig vliegen naar Malaga.

Wat is de kortste vlucht naar Spanje?

Met het vliegtuig naar Spanje is een van de makkelijkste en snelste manieren van reizen maar veel mensen weten niet precies hoe lang het vliegen is naar de Spaanse bestemming.

See also:  Wat Moet Je Gezien Hebben In Brugge?

Vluchttijden.

Nederland/België Gerona – Costa Brava +/- 1 uur 45 min.
Nederland/België Gran Canaria +/- 4 uur 20 min.

Hoeveel uur vliegen naar Marbella?

Op welk vliegveld vlieg je naar Marbella? Je vliegt op de luchthaven van Málaga, dit is ongeveer 3 uur vliegen. Je kan vanaf Schiphol, Rotterdam The Hague en Eindhoven vliegen op Málaga met de luchtvaartmaatschappijen Transavia, Vueling, KLM, Ryanair en Easyjet.

Hoe ver is Torremolinos vliegen?

Zonvakantie naar Torremolinos

Op slechts 3 uur vliegen vanaf Nederland vind je de populairste badplaats aan de Costa del Sol in Spanje: Torremolinos!

Hoe lang is het vliegen naar Hawaii?

Honolulu ligt op ruim 11.676 kilometer vliegafstand van Amsterdam (Schiphol). De gemiddelde vliegtijd naar deze stad is tussen de 17 en 25 uur.

Hoe ver is het vliegen naar Ibiza?

Vliegtijd naar Ibiza, afstand en vertrekdagen

Op de vluchten Amsterdam Ibiza van TUI fly legt u in circa 2 uur en 15 minuten zo’n 1.520 kilometer af.

Hoeveel uur vliegen naar Zakynthos?

De vlucht naar Zakynthos duurt ongeveer 4 uur.

Waar kom je met 2 uur vliegen?

Vakanties op 2 uur vliegen

 • De Costa Brava. Eerlijk is eerlijk: niet alle bestemmingen in Spanje zijn binnen 2 uur vliegen te bereiken, maar een heleboel mooie plekken ook wél.
 • Ibiza. De vliegtijd naar Ibiza wordt geschat op 2 uur precies (mits er geen vertragingen zijn natuurlijk).
 • Mallorca.
 • Menorca.
 • Kroatië
 • Sicilië
 • Welk land is kort vliegen?

  Voor mooie bestemmingen hoef je geen 4 uur te vliegen. Ook na 2 of 3 uurtjes vliegen ben je al aan de Middellandse Zee. In Spanje, Frankrijk of Italië. Of zelfs Griekenland of Malta, of de aan de Atlantische Oceaan gelegen Algarve.

  See also:  Quand Semer Choux De Bruxelles?

  Wat is de kortste vlucht?

  De kortste lijnvlucht verbindt de Orkney-eilanden Westray en Papa Westray bij Schotland, een afstand van maar liefst drie(!) kilometer. De Schotse luchtvaartmaatschappij Loganair vliegt al ongeveer 50 jaar tussen deze twee kleine Schotse eilanden, wat het de kortste commerciële vlucht ter wereld maakt.

  Hoe ver is Marbella vliegen?

  De kortste afstand (vogelvlucht) tussen Luchthaven-Schiphol en Marbella is 1.913,43 km. De kortste route tussen Luchthaven-Schiphol en Marbella is 2.350,27 km volgens de routeplanner. De rijtijd is ongeveer 25h 21min.

  Hoe lang vlieg je van Eindhoven naar Malaga?

  De afstand van Eindhoven naar Malaga is 1.813 km. Een vlucht van Eindhoven naar Malaga duurt ongeveer 3 uur.

  Hoe lang duurt het om naar Dubai te vliegen?

  Denk dan eens aan Dubai. Op slechts 6 uur vliegen ben je in dit prachtige emiraat vol culturele bezienswaardigheden, imposante hotels en heerlijke stranden. Geniet hier van de heerlijke temperatuur tijdens de kille wintermaanden in Nederland.

  Hoe lang is het vliegen naar Tenerife?

  Wie goedkope vliegtickets Tenerife bij TUI boekt, vliegt in ongeveer 4 uur naar dit Canarische Eiland van de eeuwige lente! Maar niet alleen het aangename klimaat maakt een vakantie naar Tenerife de moeite waard.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.