Div Brussel Waar Is Mijn Plaat?

Volg de status van uw aanvraag online Ga naar de rubriek ‘Mijn auto, mijn plaat ‘ op onze website en gebruik het nummer in de x12-sectie van uw formulier of uw chassisnummer.

Waar is mijn plaat bpost?

Je kan de leveringsstatus van je nummerplaat volgen via Track & Trace. Daar vul je je plaatnummer of het refertenummer van je aanvraag tot inschrijving in. De dag van je bestelling kan je je nummerplaat nergens gaan afhalen, ook niet bij de DIV en in het sorteercentrum.

Waar is Mijnplaat?

Bel het Contact Centre van bpost op het gratis nummer 0800 96 005 of klik hier.

Hoe nummerplaat traceren?

Er zijn twee manieren om een voertuiginformatie op te vragen; 1) met een kentekencheck, 2) met een chassisnummer check. De nummerplaat check en chassisnummer check worden gebruikt om erachter te komen of een wagen een goede aankoop is.

Kan ik mijn nummerplaat nog zelf afhalen?

Kan ik mijn nieuwe nummerplaat rechtstreeks bij de DIV gaan afhalen om extra kosten te vermijden? Neen, aan de loketten van de DIV kunnen geen nummerplaten meer afgehaald worden. Nummerplaten worden uitsluitend geleverd door bpost.

Hoe laat komt de postbode met nummerplaat?

Wanneer ontvang ik mijn nieuwe nummerplaat? vόόr 18u via WebDIV bestelling afgerond en doorgestuurd: dan wordt de nummerplaat de volgende werkdag geleverd.

Hoe snel wordt nummerplaat geleverd?

De normale levering voor alle types van kentekenplaten:

Voor de aanvragen overgemaakt aan bpost vòòr 18u00 : de levering zal gebeuren de volgende werkdag (D+1). Voor de aanvragen overgemaakt aan bpost na 18u00 : de levering zal gebeuren de tweede werkdag volgend op de aanvraag (D+2).

See also:  How Much Does A Tattoo Cost In Belgium?

Hoe lang wachten op nummerplaat auto?

Binnen 24 uur na de inschrijving krijgt u uw inschrijvingsbewijs en nummerplaat door bpost afgeleverd. Een plaat kost 30 euro, cash te betalen bij de afgifte door bpost. Bevestig die officiële kentekenplaat achteraan op het voertuig.

Is mijn plaat geschrapt?

U kan de status van uw kentekenplaat raadplegen op onze website : zie ‘Mijn wagen, mijn plaat’. U vult uw kentekennummer in klikt op ‘opvragen’. Hier ziet u of uw kentekenplaat nog steeds actief of geschrapt is. In de praktijk.

Hoe eigenaar nummerplaat vinden?

De eigenaar van een auto valt niet te checken op basis van een kenteken. Op de website van de RDW zijn alleen de autogegevens te achterhalen van de eigenaar. Alleen overheidsinstanties of verzekeraars van een autoverzekering kunnen op basis van een kenteken zoeken wie de eigenaar van een auto is.

Is uw nummerplaat nog beschikbaar?

Kijk op www.mobilit.belgium.be onder de rubriek “Mijn voertuig, mijn plaat” of de combinatie die je wenst beschikbaar is.

Wat betekent 9 op nummerplaat?

De combinatie 1-ABC-123, 2-ABC-123, 3-ABC-123, enzovoort, wordt gebruikt tot 7-999-ZZZ. De 8 is namelijk voor internationale nummerplaten en de 9 was gereserveerd voor de vroegere gepersonaliseerde platen. Zijn ook die combinaties uitgeput, dan veranderen de cijfers en letters van plaats en beginnen we opnieuw bij 1.

Hoe lang duurt levering nummerplaat?

De normale levering voor alle types van kentekenplaten:

Voor de aanvragen overgemaakt aan bpost vòòr 18u00 : de levering zal gebeuren de volgende werkdag (D+1). Voor de aanvragen overgemaakt aan bpost na 18u00 : de levering zal gebeuren de tweede werkdag volgend op de aanvraag (D+2).

See also:  How To Apply Student Visa In Belgium?

Hoe lang duurt het voor je nummerplaat?

Nummerplaat aanvragen – wachttijd

Een nieuwe nummerplaat aanvragen kan online of je kan de aanvraag opsturen. De snelste manier is online. De wachttijd voor een nummerplaat aanvragen is 24 tot 28 uur. Uw nieuwe nummerplaat en het inschrijvingsbewijs wordt bezorgd door uw postbode (Bpost).

Hoe lang wachten op nummerplaat scooter?

Ontvang uw nummerplaat thuis

Één dag na de inschrijving door uw verzekeraar komt de post- bode bij u thuis langs om uw nummerplaat en kentekenbewijs te overhandigen. Zorg ervoor dat u 42 euro cash en gepast kunt betalen aan de postbode. Daarna hoeft u alleen nog de nummer- plaat aan uw voertuig te bevestigen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.