Hoe Lang Vliegen Lissabon Brussel?

Vliegtijd Brussel naar Lissabon De totale vliegtijd en vliegafstand vanaf vliegveld Brussel National/Zaventem (België) naar vliegveld Lissabon (Aeroporto da Portela de Sacavem) (Portugal) bedraagt: 02 uur en 28 minuten

Hoeveel uur is het vliegen naar Lissabon?

De vlucht naar Lissabon duurt ongeveer 3 uur.

Hoeveel uur is het vliegen naar Portugal?

Wie met TUI fly van Nederland naar de Portugese Algarve vliegt, overbrugt in ongeveer 2 uur en 45 minuten zo’n 2.300 kilometer. Voor de Azoren legt u zelfs circa 3.500 kilometer af, terwijl de vliegtijd maar rond de 4 uur ligt. De afstand Amsterdam Madeira is zo’n 3.000 kilometer, met een vliegduur van circa 3,5 uur.

Hoe lang vlieg je van Brussel naar Mallorca?

Hoe lang duurt de vlucht van Brussel naar Palma de Mallorca? 2 uur en 35 minuten is de gemiddelde vluchtduur van Brussel naar Palma de Mallorca.

Hoe lang vlieg je van Brussel naar Barcelona?

Reken bij een gewone vlucht van Brussel naar Barcelona op een vluchtduur van ongeveer 1 uur en 18 minuten. De afstand tussen Brussel en Barcelona bedraagt ongeveer 1.037 km en bij de berekening van de vliegtuid houden we rekening met een normale vliegsnelheid van ongeveer 800 km/u.

Is Lissabon goedkoop?

Nee, Lissabon is niet duur. Het prijsniveau ligt op alle vlakken lager dan in Nederland. Op sommige vlakken (zoals transport) vind ik Lissabon zelfs enorm goedkoop. Maar in het algemeen vind ik Lissabon als bestemming niet overdreven goedkoop.

Wat kost een retourtje Lissabon?

Vliegen naar Lissabon

Gemiddelde prijs * €172
Luchthavens in Lissabon Lissabon Airport (LIS)
Vertrekluchthavens in NL Schiphol (AMS), Eindhoven (EIN), Maastricht (MST)
Luchtvaartmaatschappijen TAP Air Portugal (TP), KLM (KL), Transavia (HV)
Afstand Amsterdam-Lissabon 1866 km
See also:  Combien D'Heures De Vol Bruxelles Tenerife?

Is Portugal duur?

Portugal neemt op de Cost of Living Index een plek in de middenmoot in. Leven in Portugal is net iets voordeliger dan in Spanje of Griekenland, en zelfs een stuk goedkoper dan in Duitsland, Italië, Nederland, Frankrijk of de Scandinavische landen.

Wat is de beste tijd om naar Portugal te gaan?

De beste tijd om Portugal te bezoeken is in de lente (april en mei). In deze periode bent u vrijwel altijd zeker van prachtig weer en staan de bloemen prachtig in bloei. De lente in Portugal is dan ook het hoogseizoen voor toerisme. In de lente geniet u van de warmere temperaturen en de overvloed aan zonneschijn.

Welke vlucht duurt 11 uur?

Vliegtijd Bangkok| Hoe lang is het vliegen naar Bangkok? Een directe vlucht naar Bangkok in Thailand vanaf Amsterdam duurt ongeveer 11,5 uur.

Hoe lang is het vliegen naar Hawaii?

Honolulu ligt op ruim 11.676 kilometer vliegafstand van Amsterdam (Schiphol). De gemiddelde vliegtijd naar deze stad is tussen de 17 en 25 uur.

Hoe ver is het vliegen naar Ibiza?

Vliegtijd naar Ibiza, afstand en vertrekdagen

Op de vluchten Amsterdam Ibiza van TUI fly legt u in circa 2 uur en 15 minuten zo’n 1.520 kilometer af.

Hoe lang duurt het om naar Dubai te vliegen?

Denk dan eens aan Dubai. Op slechts 6 uur vliegen ben je in dit prachtige emiraat vol culturele bezienswaardigheden, imposante hotels en heerlijke stranden. Geniet hier van de heerlijke temperatuur tijdens de kille wintermaanden in Nederland.

Hoe lang is het vliegen naar Malaga?

De vliegtijd Malaga is met een rechtstreekse vlucht ongeveer 2 uur en 30 tot 45 minuten.

See also:  What Is The Coldest Month In Belgium?

Hoe lang is het vliegen naar Tenerife?

Wie goedkope vliegtickets Tenerife bij TUI boekt, vliegt in ongeveer 4 uur naar dit Canarische Eiland van de eeuwige lente! Maar niet alleen het aangename klimaat maakt een vakantie naar Tenerife de moeite waard.

Hoe lang is het vliegen naar Kreta?

De vliegtijd naar Kreta is met een rechtstreekse vlucht ongeveer 3 uur en 30 tot 45 minuten. In de meeste gevallen vlieg je rechtstreeks, zonder tussenlanding naar het eiland. Het kan voorkomen dat je een tussenlanding maakt op een van de andere Griekse eilanden of bij een andere luchthaven in Nederland.

Hoeveel dagen heb je nodig in Lissabon?

Lissabon is een fijne en bruisende stad waar je je prima een aantal dagen kunt vermaken. Zorg dus zeker dat je 3 à 4 dagen inplant voor een stedentrip naar Lissabon, want er is genoeg te doen in de stad en de omgeving en je vindt er veel mooie bezienswaardigheden. Vanuit Nederland is Lissabon goed bereikbaar.

Hoe lang vlieg je van Eindhoven naar Lissabon?

De afstand van Eindhoven naar Lissabon is 1.815 km. Een vlucht van Eindhoven naar Lissabon duurt ongeveer 2,5 uur. Transavia vliegt gemiddeld 4 keer per week van Eindhoven naar Lissabon. Transavia vliegt rechtstreeks van Eindhoven naar Lissabon.

Hoe lang duurt het om naar Dubai te vliegen?

Denk dan eens aan Dubai. Op slechts 6 uur vliegen ben je in dit prachtige emiraat vol culturele bezienswaardigheden, imposante hotels en heerlijke stranden. Geniet hier van de heerlijke temperatuur tijdens de kille wintermaanden in Nederland.

Heeft Lissabon meerdere vliegvelden?

Praktische informatie over Lissabon Airport

See also:  Wat Is De Postcode Van Brugge?

De luchthaven van Lissabon (LIS) heet officieel ‘Lisbon Portela Airport’. Er wordt hard gewerkt aan uitbreiding van de luchthaven. Elk jaar vertrekken en arriveren ruim 13 miljoen passagiers vanaf dit vliegveld. Lissabon Airport is uitstekend georganiseerd.

Leave a Comment

Your email address will not be published.