Hoe Lang Vliegen Naar Bulgarije Vanuit Brussel?

De vliegtijd naar Bulgarije is 3 uur. Vliegt u liever vanaf Brussel? Kijk dan hier: Vliegtijd Brussel Bulgarije Bent u op zoek naar alle relevantie reisinformatie voor bestemming: Bulgarije? Hieronder vindt u alle informatie die u zoekt. Klik op één van onderstaande buttons voor uitgebreide informatie over het onderwerp.
Vluchtinformatie van Brussel naar Bulgarije

Goedkoopste vlucht gevonden 24 €
Gemiddelde vliegtijd 2 uur 50 min
Goedkoopste maand om te vliegen september
Populairste luchtvaartmaatschappijen Ryanair
Vluchten per week 19

Hoelang is het vliegen van Brussel naar Bulgarije?

Een non-stop (directe) vlucht tussen Brussel en Sofia duurt ongeveer 2.6 uur. Wat is de vliegafstand tussen Brussel en Sofia? De vliegafstand tussen Brussel en Sofia is 1681 km.

Hoe lang duurt vlucht naar Bulgarije?

Hoe lang is het vliegen naar Bulgarije? De vluchtduur bedraagt gemiddeld 2 uur en 50 minuten met een directe vlucht.

Hoe lang is het vliegen naar Bulgarije Sunny Beach?

Vliegduur Nederland naar Sunny Beach

Vanaf Amsterdam duurt een vlucht naar Sunny Beach ongeveer 2,5 uur. Vluchten naar Rimini vanaf Weeze, Eindhoven of Maastricht duurt zelfs maar ongeveer twee uur. Je bent dus in een mum van tijd op je vakantiebestemming in Sunny Beach!

Hoeveel kost een vlucht naar Bulgarije?

Goedkoop naar Bulgarije

Je boekt al voor €30* een retour ticket naar Bulgarije. Je vliegt dan met prijsvechter Ryanair of Wizz Air. Ook vanaf Brussel Charleroi kun je goedkope vluchten naar Bulgarije boeken. Vlieg je niet met een prijsvechter, dan kost een vlucht tussen de 50 en 120 euro*.

Wat te zien in Bulgarije?

Je bent succesvol aangemeld.

  1. Sofia. Sofia is de prachtige hoofdstad van Bulgarije.
  2. De Zwarte Zee. De Zwarte Zee is een groot meer dat in veel Oostbloklanden ligt.
  3. Pirin National Park. Pirin National Park is een prachtig natuurpark in het zuidwesten van Bulgarije.
  4. Nesebar.
  5. Het Rila Gebergte en Rilaklooster.
  6. Plovdiv.
See also:  Welke Kleur Zone Is Belgium?

Is het veilig om naar Bulgarije te reizen?

Bulgarije is een veilig land waar je niet veel meer risico loopt om met criminaliteit in aanraking te komen dan in andere landen. Er komen in Bulgarije aan de grens of bij doorreis gevallen van afpersing voor. Het beste is om gewoon overdag te reizen en er wordt afgeraden in de auto te overnachten.

Welke code heeft Bulgarije?

De kleurcode van het reisadvies voor Bulgarije is groen. De veiligheidsrisico’s zijn vergelijkbaar met die in Nederland.

Welk vliegveld Sunny Beach?

Vliegen naar Sunny Beach

Een vliegvakantie naar Sunny Beach betekent in de meeste gevallen een vlucht naar de Luchthaven Boergas (BOJ). Deze luchthaven ligt op ongeveer een 35 kilometer van Sunny Beach.

Is Sunny Beach goedkoop?

Aan de Bulgaarse Zwarte Zee is Sunny Beach de ideale plek voor een goedkope zonvakantie. Dat komt omdat de prijzen in deze bruisende badplaats erg laag liggen. Een biertje voor een euro en een cocktail voor 1,50 euro zijn tijdens de vakantie Sunny Beach goed mogelijk. Zonnen doe je overdag op het witte zandstrand.

Welke vliegvelden in Bulgarije?

Wat zijn de grootste/drukste vliegvelden van Bulgarije?

Positie Vliegveld Aantal passagiers (2019)
1 Sofia Airport 7.107.096
2 Burgas Airport 2.885.776
3 Varna Airport 2.084.319
4 Plovdiv Airport /

Waar is Bulgarije?

Bulgarije ligt in Zuidoost-Europa aan de oostkant van het Balkan-schiereiland aan de Zwarte Zee. Het land grenst in het noorden aan Roemenië, in het westen aan Servië en Noord-Macedonië en in het zuiden aan Griekenland en Turkije.

Is Bulgarije een goedkoop land?

Bulgarije is als vakantieland zeer goedkoop. Al jaren is het land de goedkoopste vakantiebestemming van Europa. Voor eten, drinken, openbaar vervoer, toegangskaartjes en taxi’s betaal je bijna de helft van wat het hier zou kosten. Luxueuze hotels zijn er echter wel duurder.

See also:  How To Get A Belgium Phone Number?

Wat is de hoofdstad van Bulgarije?

Bulgarije (Engels: Bulgaria, Bulgaars: България, Balgarija) is een land in Europa dat grenst aan Roemenië, Servië, Macedonië, Griekenland en Turkije. De hoofdstad van Bulgarije is Sofia. Een aantal grote steden in Bulgarije zijn: Plovdiv, Varna, Burgas (Boergas), Dobritsj en Pleven.

Welke code heeft Bulgarije?

De kleurcode van het reisadvies voor Bulgarije is groen. De veiligheidsrisico’s zijn vergelijkbaar met die in Nederland.

Hoe lang duurt het om naar Turkije te gaan?

Gemiddeld is het iets langer dan 3 uur en 15 minuten vliegen naar Turkije. Afhankelijk van de regio die je bezoekt en vanaf welke luchthaven je vliegt kan het wat langer of korter zijn. Ben jij benieuwd hoelang het duurt om van de luchthaven naar je hotel te komen?

Waar is Bulgarije?

Bulgarije ligt in Zuidoost-Europa aan de oostkant van het Balkan-schiereiland aan de Zwarte Zee. Het land grenst in het noorden aan Roemenië, in het westen aan Servië en Noord-Macedonië en in het zuiden aan Griekenland en Turkije.

Hoe lang vliegen van Maastricht naar Burgas?

De gemiddelde vliegtijd van Maastricht naar Bourgas is 3 uur.

Leave a Comment

Your email address will not be published.