Hoe Lang Vliegen Van Brussel Naar Hawaii?

Hoe lang is het vliegen naar Hawaii vanaf Brussel De vliegtijd van Brussel naar Hawaii is 16 uur en 25 minuten. Vliegt u liever vanaf Amsterdam?

Hoe lang duurt het om te vliegen naar Hawaii?

Honolulu ligt op ruim 11.676 kilometer vliegafstand van Amsterdam (Schiphol). De gemiddelde vliegtijd naar deze stad is tussen de 17 en 25 uur.

Hoe lang is het vliegen naar de Malediven?

Hoe lang is het vliegen naar de Malediven? De vluchtduur naar Male International Airport op het Hulhule eiland van de noordelijke Male Atol is 12,5 uur. Vanaf het vliegveld wacht er altijd nog een spectaculaire vlucht met een watervliegtuig, helikopter of een boottocht om bij je eiland van bestemming te komen.

Hoe lang is het vliegen naar de Seychellen?

Hoe lang is het vliegen naar Seychellen? De vluchtduur is 12,5 uur inclusief een tussenstop van 2 uur.

Hoe lang is het vliegen naar Mauritius?

De gemiddelde vlucht naar Mauritius duurt ongeveer 12 uur vanaf een Nederlandse luchthaven. Mocht je een tussenstop of overstap hebben, kun je 3 tot 5 uur bij de reistijd optellen. Wanneer je bent geland op Sir Seewoosagur Ramgoolam International airport wil je natuurlijk snel richting je hotel.

Waarom is Hawaii duur?

Wat Hawaii vooral duur maakt, is het vliegen tussen de Hawaïaanse eilanden. Je betaalt voor vliegtickets naar de eilanden gemiddeld €70,- tot €90,- per persoon (enkeltje). Wil je liever met de boot tussen de eilanden reizen? Dat wordt voor de populairste eilanden lastiger.

Hoe duur is 2 weken Hawaii?

Gemiddeld kost een 14 daagse reis naar Hawaii (inclusief drie eilanden) namelijk € 2484 per persoon. Een overnachting in een hotel op Hawaï boek je vanaf € 86 per nacht, terwijl je voor een Airbnb € 124 per nacht betaalt. De gemiddelde prijs van vliegtickets naar Hawaï bedraagt tussen de € 550 en € 1.080 per persoon.

See also:  What To Eat With Brussel Sprouts?

Hoe ver is het vliegen naar Bora Bora?

Met drie tussenstops is het niet gek dat je een lange vliegtijd hebt. Vliegen van Amsterdam naar Bora Bora duurt dan ook 30 tot wel 47 uur. Lees hier meer informatie over vluchten met een lange overstap.

Hoe lang moet je vliegen naar Ibiza?

De vlucht naar Ibiza duurt ongeveer 2.5 uur.

Hoe lang duurt het om naar Dubai te vliegen?

Vliegtijd Amsterdam Dubai

In slechts 6 uur en 30 minuten verplaats je je van Amsterdam naar Dubai (zonder overstap).

Hoe lang duurt de vlucht naar Aruba?

Vliegtijd Aruba

De reisduur van de retourvlucht Amsterdam naar Aruba (AMS – AUA) duurt met een tussenstop tussen de 10 à 12 uur. Een beetje luxe en service is dus wel gewenst.

Hoe lang is het vliegen naar Egypte?

Egypte is het land van een prachtige onderwaterwereld, immense piramides en bijzondere schatten. Alhoewel de bekende badplaats Hurghada ongeveer 3.700 kilometer van ons vandaan ligt, bedraagt de gemiddelde vliegtijd ongeveer maar 4,5 uur naar Egypte vanaf Amsterdam.

Hoe lang duurt het om naar Bali te vliegen?

Bali is één van de bekendste eilanden van Indonesië en je kunt hier geweldig goed vakantie vieren. Maar voordat het zo ver is, heb je nog een aardig stuk vliegen voor de boeg. De vliegtijd naar Bali is ongeveer 16 uur. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van een eventuele overstap en hoe lang deze duurt.

Hoe lang is het vliegen naar Thailand?

De vliegtijd naar Thailand is met een rechtstreekse vlucht zo’n 11 uur. Kies je voor een vlucht met een tussenlanding of overstap, dan ben je natuurlijk wat langer onderweg. Je kunt er ook een paar dagen in het land verblijven waar je overstapt.

See also:  Hoe Fiets Huren Brussel?

Hoe lang is het vliegen naar Cuba?

Wie een vlucht Amsterdam Varadero (Cuba) maakt, overbrugt in circa 10 uur zo’n 7.800 kilometer. De aanvlieghaven is het internationale Juan Gualberto Gomez, dat op ongeveer 30 kilometer ten zuidwesten van Varadero ligt.

Hoe lang duurt het om te vliegen naar Curaçao?

Vliegtijd naar Curaçao, afstand en vertrekdagen

Tijdens vluchten Amsterdam Curaçao leg je in ongeveer 10 uur een afstand van ongeveer 7.850 kilometer af. Je vertrekt vanaf Schiphol (AMS) en landt op de internationale luchthaven van Curaçao (CUR).

Hoe vlieg je van Nederland naar Hawaii?

Vluchten naar Honolulu

Airports op Honolulu Honolulu International (HNL)
Vertrekluchthavens in NL Schiphol (AMS)
Airlines United Airlines, KLM, Air Canada, American Airlines
Afstand 11.753 km
Vluchttijd 10u 20m

Hoe ver is het vliegen naar Bora Bora?

Met drie tussenstops is het niet gek dat je een lange vliegtijd hebt. Vliegen van Amsterdam naar Bora Bora duurt dan ook 30 tot wel 47 uur. Lees hier meer informatie over vluchten met een lange overstap.

Wat is de taal van Hawaii?

Het Hawaïaans (Hawaïaans: ʻŌlelo Hawaiʻi) is een taal uit de Polynesische tak van de Austronesische taalfamilie. De taal wordt nog maar weinig gesproken omdat de huidige bewoners van Hawaï grotendeels van elders stammen en Engels spreken.

Hoe ver is Miami vliegen?

Vliegtijd Miami

De vliegduur van de rechtstreekse vlucht van Amsterdam Miami (AMS – MIA) bedraagt ongeveer 13 uur. Een vliegtijd die best meevalt, als je bedenkt dat je bij aankomst bij je hotel in Miami al vrij snel kunt luieren onder een palmboom op een van de vele stranden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.