Hoe Lang Vliegen Van Brussel Naar Zakynthos?

De totale vliegtijd en vliegafstand vanaf vliegveld Brussel National/Zaventem (België) naar vliegveld Zakinthos (Griekenland) bedraagt: 02 uur en 45 minuten 1951 Kilometer

Hoe lang vlieg je naar Zakynthos?

Tijdens een vlucht Amsterdam Zakynthos (Griekenland) legt u in ongeveer 3 uur 2.200 kilometer af. Deze korte vliegduur maakt Zakynthos een prima zonbestemming als u niet te lang in het vliegtuig wilt zitten.

Hoelang is het vliegen van Belgie naar Griekenland?

De vliegroute van Brussel naar Athene is ongeveer 2800 kilometer en vanuit Brussel naar Kreta is dit net wat verder, bijna 3200 kilometer. Gemiddeld vlieg je van Nederland, België of Duitsland binnen 2 uur en 45 minuten heen.

Hoe lang vliegen naar Griekse eilanden?

Afstand en tijdsverschil Nederland – Griekenland

Het is ongeveer 3,5 uur vliegen, maar als je een vlucht met een tussenlanding hebt geboekt, dan wijkt dit natuurlijk af. In Griekenland is het 1 uur later dan in Nederland.

Hoe ver is Santorini vliegen?

De vlucht naar Santorini duurt ongeveer 4.5 uur. Soms is je heen- of terugvlucht korter door de gunstige windrichting.

Is Zakynthos duur?

De prijzen op Zakynthos liggen een stuk lager dan in Nederland. Het prijsverschil met Nederland is gemiddeld -22%. Een aantal voorbeelden zijn: restaurants (34% goedkoper), levensmiddelen (10% goedkoper), geïmporteerd bier in horeca (8% goedkoper), sigaretten (43% goedkoper) en openbaar vervoer (40% goedkoper).

Welke luchthavens vliegen naar Zakynthos?

Zakynthos telt één luchthaven: Zakynthos Dionysios Solomos Airport. Dit internationale vliegveld ligt in het zuidoosten van het eiland, nabij toeristenplaats Kalamaki. De hoofdstad, Zakynthos stad, ligt op ongeveer een kwartier tot twintig minuten rijden van de luchthaven.

See also:  Pourquoi On Ne Prononce Pas Le X Dans Bruxelles?

Welk Grieks eiland is het kortste vliegen?

Corfu is de kortste vliegroute naar Griekenland en Karpathos de langste. Zoek je met kleine kinderen bijvoorbeeld op de kortste vliegtijd naar Griekenland, dan is Corfu een mooie bestemming. De afstand bedraagt ongeveer 1.828 kilometer vanaf Amsterdam Schiphol.

Wat is het mooiste eiland van Griekenland?

Santorini

De meeste mensen zullen Santorini bestempelen als het mooiste eiland van Griekenland. Niet zo gek ook als je die picture perfect witte huisjes ziet met uitzicht op de koningsblauwe zee. Als er een van de eilanden idylisch en fotogeniek is uit dit top 5 lijstje, dan is het Santorini wel.

Wat is de langste vlucht vanuit België?

Langste lijnvlucht duurt meer dan 19 uur, passagiers dansen de macarena om de spieren los te gooien | VRT NWS: nieuws.

Hoe lang is het vliegen naar Kreta?

De vliegtijd naar Kreta is met een rechtstreekse vlucht ongeveer 3 uur en 30 tot 45 minuten. In de meeste gevallen vlieg je rechtstreeks, zonder tussenlanding naar het eiland. Het kan voorkomen dat je een tussenlanding maakt op een van de andere Griekse eilanden of bij een andere luchthaven in Nederland.

Hoe lang is het vliegen naar Kos?

Vluchtduur. De vlucht naar Kos duurt ongeveer een 3 uur en 15 minuten.

Hoe lang vlieg je naar Rhodos?

Op slechts 3,5 uur vliegen maak je kennis met het veelzijdige Griekse leven op Rhodos. Het eiland in de Egeïsche Zee mag zich de meest zonzekere vakantiebestemming van Griekenland noemen.

Hoe ver is Mykonos vliegen?

Mykonos, Griekenland

Vlieg naar Mykonos en in minder dan 4 uur land je op een eiland met een onweerstaanbare allure.

See also:  Hoe Lang Kun Je Verse Bouillon Bewaren?

Hoe lang duurt de vlucht naar Sardinie?

De vlucht naar Sardinië duurt ongeveer 2 uur.

Hoe lang is het vliegen naar Corfu?

De vliegtijd van een vlucht Amsterdam Corfu (AMS – CFU) is slechts circa 2 uur en 45 minuten, wat Corfu een heerlijke bestemming maakt voor een Last Minute zonvakantie in Griekenland.

Hoeveel uur is het vliegen naar Tenerife?

De vlucht naar Tenerife duurt ongeveer 4 uur en 45 minuten over.

Hoe lang duurt het om naar Ibiza te vliegen?

De vlucht naar Ibiza duurt ongeveer 2.5 uur.

Heeft Zakynthos een vliegveld?

Het vliegveld van Zakynthos (IATA-code: ZTH) heeft als volledige naam ‘Dionysios Solomos’ en is gelegen op het zuidelijke gedeelte van het eiland. Vanaf de luchthaven is het nog 4 km naar Zakynthos-stad. Naar Kalamaki is het slechts 3 km en Laganas ligt op 7 km van Airport Zakynthos verwijderd.

Hoe lang is het vliegen naar Kreta?

De vliegtijd naar Kreta is met een rechtstreekse vlucht ongeveer 3 uur en 30 tot 45 minuten. In de meeste gevallen vlieg je rechtstreeks, zonder tussenlanding naar het eiland. Het kan voorkomen dat je een tussenlanding maakt op een van de andere Griekse eilanden of bij een andere luchthaven in Nederland.

Leave a Comment

Your email address will not be published.