Wat Is De Afstand Tussen Brussel En Tokio?

Afstand: 9.448,42 km De kortste afstand (vogelvlucht) tussen Brussel en Tokio is 9.448,42 km. Rijroute: — (-) De kortste route tussen Brussel en Tokio is volgens de routeplanner. De rijtijd is ongeveer. De helft van de reis wordt bereikt op.

Hoelang vlieg je van Belgie naar Tokyo?

Vluchtinformatie van Brussel naar Tokio

Goedkoopste vlucht gevonden 522 €
Gemiddelde vliegtijd 12 uur 32 min
Goedkoopste maand om te vliegen juli
Populairste luchtvaartmaatschappijen ANA (All Nippon Airways)
Vluchten per week 24

Hoeveel km zit er tussen Brussel en Tokio?

De afstand tussen Brussel en Tokio is 9468 km.

Hoe ver is Tokio van Belgie?

De kortste afstand (vogelvlucht) tussen Tokio en België is 9.451,33 km. De kortste route tussen Tokio en België is 12.859,88 km volgens de routeplanner. De rijtijd is ongeveer 158h 42min.

Hoe ver is Miami vliegen?

Vliegtijd Miami

De vliegduur van de rechtstreekse vlucht van Amsterdam Miami (AMS – MIA) bedraagt ongeveer 13 uur. Een vliegtijd die best meevalt, als je bedenkt dat je bij aankomst bij je hotel in Miami al vrij snel kunt luieren onder een palmboom op een van de vele stranden.

Hoe lang is het vliegen naar Hawaii?

Honolulu ligt op ruim 11.676 kilometer vliegafstand van Amsterdam (Schiphol). De gemiddelde vliegtijd naar deze stad is tussen de 17 en 25 uur.

Hoeveel uur is het vliegen naar Tokyo?

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) naar Tokyo Narita (NRT) is 11-12 uur via een directe vlucht. Met een tussenstop zit je al snel op 15 uur vliegen.

See also:  How To Play Genshin Impact In Belgium?

Hoe lang duurt de vlucht naar Japan?

Hoe lang is het vliegen naar Japan? De vluchtduur naar Tokyo of Osaka bedraagt ongeveer 11 a 12 uur. De vliegtijd naar overige bestemmingen in Japan ligt afhankelijk van de overstaptijd tussen de 14 en 20 uur.

Hoeveel kilometer is een vlucht van Brussel naar New York?

De afstand tussen Brussel en New York bedraagt ongeveer 5.885 km. De effectieve vluchtduur/vliegtijd tussen Brussel naar New York zal ongeveer 7 uur en 9 minuten bedragen. Wij houden hierbij rekening met een normale vluchtsnelheid van een commerciële lijnvlucht (ongeveer 800 km/u).

Welke atleten gaan naar Tokyo?

 • Sifan Hassan.
 • Harrie Lavreysen.
 • Annemiek van Vleuten.
 • Kiran Badloe.
 • Shanne Braspennincx.
 • Niek Kimmann.
 • Ilse Paulis.
 • Sharon van Rouwendaal.
 • Welke Belgen gaan naar de Olympische Spelen?

  Naast Bart Swings mag ook Mathias Vosté net als vier jaar geleden naar de Winterspelen. De in Friesland wonende Bruggeling zal in actie komen op de 1.000 meter en 1.500 meter, maar speelt niet mee om de medailles. Sandrine Tas veroverde als enige Belgische vrouw een startbewijs voor de Olympische Winterspelen.

  Waar kan je de Olympische Spelen volgen?

  Olympische Spelen kijken bij de NOS via NPO

  Elke dag kun je van 3 uur ‘s ochtends tot 17 uur ‘s middags live de Olympische Spelen kijken bij de NOS. Op de NPO is zoveel mogelijk live te zien.

  Hoe lang duurt het om naar Dubai te vliegen?

  Denk dan eens aan Dubai. Op slechts 6 uur vliegen ben je in dit prachtige emiraat vol culturele bezienswaardigheden, imposante hotels en heerlijke stranden. Geniet hier van de heerlijke temperatuur tijdens de kille wintermaanden in Nederland.

  See also:  How To Vote Eurovision 2022 From Belgium?

  Hoe lang is het vliegen naar Las Vegas?

  Las Vegas ligt op ruim 8.586 kilometer vliegafstand van Amsterdam (Schiphol). De gemiddelde vliegtijd naar deze stad is, met een enkele overstap, ongeveer 16 uur.

  Hoe ver is het vliegen naar Curaçao?

  Vliegtijd naar Curaçao, afstand en vertrekdagen

  Tijdens vluchten Amsterdam Curaçao leg je in ongeveer 10 uur een afstand van ongeveer 7.850 kilometer af. Je vertrekt vanaf Schiphol (AMS) en landt op de internationale luchthaven van Curaçao (CUR). Ook wel Hato Airport.

  Hoeveel uur is het vliegen naar Tokyo?

  De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) naar Tokyo Narita (NRT) is 11-12 uur via een directe vlucht. Met een tussenstop zit je al snel op 15 uur vliegen.

  Hoe lang reizen naar Tokyo?

  Vliegtijd Japan

  Hemelsbreed is de afstand van Nederland naar Japan zo’n 9.000 kilometer. KLM heeft een rechtstreekse vlucht naar Tokyo, hier doe je zo’n elf uur over. Maar de meeste maatschappijen vliegen met tussenstop, gemiddeld duurt het dan 25 uur voor je Japan kunt gaan verkennen.

  Hoe lang duurt een vliegreis naar New York?

  Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar New York duren gemiddeld 8 uur en 55 minuten. Wanneer je een indirecte vlucht van Amsterdam naar New York neemt kan je totale reistijd tussen de 11 en 16 uur in beslag nemen, afhankelijk van de route die je vliegt en hoe lang je overstap duurt.

  Hoe lang is het vliegen naar Australie?

  Allereerst willen wij u een idee geven van de vluchtduur tussen Nederland en Australië. U moet rekening houden met een vliegtijd van zo’n 25 à 30 uur. Dat klinkt misschien lang, maar in die tijd legt het vliegtuig meer dan 15.000 kilometer af!

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.